hej igen

nu har man vart och sökt jobb hela dagen och de ända svar man fick var: har tyvärr inget nu till dig men jag kan ta ditt CV så hör vi av oss ifall vi hittar nåt till dig.

:(

men som sagt man ska inte ge upp har ju bara sökt jobb i över 1 år nu:P.

ne de gäller att inte tappa modet men de är svårt ibland, men så fort jag har fått ett jobb kommer allt att vända för mig och micke.

mamma var föresten här idag..hon ringde och väckte mig å gud vad bråttom jag fick att klä på mig och städa undan all skit som ja hade släppat fram. men tro det eller ej jag hann!

och nu kom min älskling

så hej svejs på er

jobbjobbjobb

roligt liv man har då..man söker jobb efter jobb men inget får man..fan man orkar inte med avslag efte avslag, man blir så jävla nerstämnd så alla runt omkring en drabbas av den..
Men hur svårt kan det vara att få ett jobb tycker man, ja du jävligt svårt verkar det att vara iaf..ingen verkar ju vilja ha en.

jobbar just nu 3 dagar/veckan ca 3 tim/gång på VTD..ni ska veta att de inte ger mycket pengar till plånboken och så får ja ju aktivitetstöd också utav arbetsförmedlingen, MEN i mars 2011 får ja inget mer och då blir de fattigt här på Björkhaga vill ja lova.

Men ja ska fan med lyckas nu att få ett jobb!

orkar inte vara en fattiglapp längre, ja vill kunna köpa en grej utan att behöva ha ångest sen hela månaden att man kanske inte har pengar i slutet av månaden bara för man köpte den grejen... men de värsta e att man behövde den.

denna månaden skulle jag behöva att köpa mig ett par skor så man kan vara ute i vintern men de e ju alltid dom här jävla pengarna som ställer till allt.


men men jag var nedstämnd nu men nu jävla e de slut på det.

man måste tänka framåt så detta har ja år 2011

  • jag har ett jobb
  • jag har bra ekonomiskt
  • har en underbar man
  • har ett fint hus
  • har bra bilar
  • jag mår alldeles utmärkt
men igentligen har ja det väldigt bra nu tack vare min man, min hund, min familj och mina vänner

ÄLSKAR ER

RSS 2.0