vad kommer att hända

ja vad kommer igentligen att hända 2011?

ja ahr så mycket som jag skullle vilja göra i mitt liv men ALLTID har tiden och pengar ställt till det för mig, men nu i februari kommer hela mitt liv att förändras för ja kommer att få en säker inkomst. men då ställer tiden till det för en men det är bättre än att inte ha pengar alls.

men ändå känner ja mig så deprimerad på allt och alla, jag känner mig liksom tom och att det fattasnågot i mitt liv. jag vet precis vad det är men det känns helt omöjligt att kunna göra något åt det. hur ja ens försöker går det inte som jag vill. vänta det kommer snart att bli bättre men va fan hur länge ska jag vänta!..orkar inte detta mer att bara vänta. men ja gör det ändå för mina känslors skull, men min kropp vill mer.

ja vi får se vad som händer

yeah

fan va ja längtar att börja jobba på mitt nya jobb!

:)

jajaemän fan va mitt liv känns bra just nu. nu på tisadag ska jag åka till katarina och få mig ett jobb^^ som sagt hon ringde i fredags och fråga om jag va sugen på att få en heltidstjänst!... fan jag kan fortfarande inte fatta det. nu mina vänner nu vänder det för oss. nu kommer jag att tjäna kosing igen och slipper känna mig som en liten parasit på micke. nu kan ja börja skämma bort honom och Homer men framförallt MIG^^.. HAHA fan jag är så lycklig

och så fort jag har fått detta jobb ska jag

  1. gå med i A-kassan, om jag skulle bli arbetslös igen ska jag inte leva på minimum ALDRIG mer
  2. Köpa bil, måste ha en somjag kan lukta gris i ju:P
  3. Tyvärr Homer dina bollar kommer att åka då:P
  4. Köpa kläder till mig å micke
det är nog mycket mer jag måste göra men de kommer ja på då



:D

JAG ÄR LYCKLIG NU. 

SOM SAGT: NYTT ÅR OCH NYA MÖJLIGHETER, DET STÄMMER BRA DE

hehe

fan de blev ju riktgit bra tillslut ju iaf..och jennie hängde med mig till skara och köpte skor till mig..ojoj va dom va dyra hela 680 kr kosta dom men gud va jag blev förälskad!..så nu får vi leva på makaroner och korv ett tag framöver^^

men men nu är ja ju iaf varm om fötterna i denna kalla vintern

:)

Jag är en underbar person

Jag är vacker

Jag är framgångsrik

Jag är hälsan själv

Jag har ett underbart hem

Jag har en underbar kille

Jag har en helt fantastisk hund

Min familj är bäst

och mer kommer jag att få







besviken

usch ja måste nog vara den löjligaste på denna jord, men ja e som jag e. jag är besviken, såg faktiskt fram i mot denna dag men den ändras bara på några få sekunder.

ok det kommer nog att bli roligt idag också men har man sett  fram i mot nåt och det inte blir av har man väldigt svårt att le sen.
jaja  jag ska göra det bästa av situationen.

just de ja jag ska handla disel idag också, det får ja inte glömma.


ajaj

jobbade inatt med att dela ut tidningar till folk..fan ja har mät hur långt ja går och de e lite över MILEN..ojoj tänkte ja då e de inte så konstligt att man har ont i fötterna^^..
ne ja måste skaffa mig att par riktiga skor nu så jag slipper de onda i fötterna, ja tror faktiskt att ja skulle kunna gå hur långt som helst om det inte var för mina jävla fötter.


men men idag ska man in till staden och söka jobb igen efter de en TILL promenad med syster och Midas och man får ju hoppas att hon bjuder på kaffe efteråt:D

ville också bara säga eller ja skriva fan va de e fint ute nu. det är bosktavligen alldeles vit ute. det är dimma frosten sitter på alla växter oxh så är det snö på marken..gud så underbart




RSS 2.0