Midsommar!

yeah äntligen i morgon är de midsommar, det är nog en av de bästa högtiderna på hela året. jordgubbar i mängder och man får ju inte glömma färskpotatisen...mummaaaa!!!!!

det kommer ett gäng med kompisar hem till oss i morgon..ja å micke ska göra i ording i carporten för som vi alla vet så är det ju svensk sommar^^..ena stunden skinner solen och man sitter ute och äter men helt plötsligt kommer det en regnskur så man får springa in;P. men men de är  svensk sommar.

va har hänt annars då..jo ja ha fått min första lön på skaraborgs allservice..annars har de inte hänt så mycket mer att nästa hela lönen försvann till räkningar(:
ja vad kul de är att jobba^^

ne men nu ska ja hitt på nået annat så vi hörs la en annan dag.

glad midsommar!!

!

usch vilken lång dag det har vart på jobbet idag...varmt och svettigt men ja ja nu har ja iaf tjänat ihop lite mer pengar idag^^...

gud va ja längtar till min första lön, de va ju som sagt ett tag sen man fick de (EN HEL MÅNAD) och de första ja ska göra när ja får den den 23 juni är att shoppa lite kläder hade ja tänkt...men men ja känner mig tyvärr allt för väl. Jag är för snål för att köpa till mig sj..fan varför ska ja vara de för, när ja väl handlar något till mig sj har ja en jätte stor klump av ångest i bröstet nästan en hel vecka efter.
men de måstebli lite ändring på de nu, ja kan ju itne som sagt se ut som en loddis iaf;P..

men nu e de snart midsommar och de hoppas vi på ett dunder fint väder så vi kan sitta ute och äta sill och färsk potatis eller ja kanske inte sill dock då men.

men nu får ni hade de så jävla gött


många tårar


har sett på ceasar nu på tv:en och ja säger bara fan vilka jävla idioter det finns. I dagens avsnitt handlade det om valpfabriker. gud vilket hemskt ord men det stämmer så bra in för det är verkligen en fabrik som föder upp för det mesta små hundar så att folk sen kan köpa dom och ha som accesoarer för det är ju mode nu för tiden. att ha en liten hund med sig i en väska.men det värsta är förhållande hundarna har i fabrikerna, tikerna som dom avlar på får bara sitta i en liten bur. En hund som dom berättade om som ceasar räddade var en tik på 3 år och hon hade haft hela 8 KULLAR. kan ni fatta det eller det är helt otroligt. och ni skulle ha sett hur hon såg ut. tovor i hela pälsen, lång klor och tandsten i hela munnen.

dessa valpfabiker som finns i världen drivs för att det finns folk som köper hundar i från butiker, de är naturligtvis billigare att köpa där ifrån men vill du at dessa onaturliga fabriker ska finnas kvar. vill du att våra hundvänner ska leva i sådana förhållande. för varje valp som köps i butiker stödjer ni valpfabrikerna. jag vill inte att det ska vara så för ingen förtjännar att leva i dom förhålladena.

så jag ber folk runt om i världen köp inte från butikerna, leta isället upp en kennel där du får träffa föräldrarna till din nya vän och stöd människor som brinner för hundaran istället.




cougar town

gud va ja älskar den serien. alla pers. i serien ärså fri släppta och gör banne med de dom tycker e rligt och skiter i alla el ja för de mesta iaf:P. men samtidigt är de så bra vänner.

tänk om man kunde va sån:)


rubrik

ja ska kanske börja rida igen..ska kanske hänge med ronja ut i morgon och rida en gammal travare som kallas för jojjo..men men vi får se va som händer.

ja jag har nu lyckas springa hela varvet nu i vinninga på 14 min men de e lånt kvar för att komma dit ja vill men ja ska klara de..om bara min jävla vader kan sluta värka när ja springer men ja får hoppas att mina magnesium tabletter börja värka snart. troddefaktiskt att smärtan skulle försvinna nu när man har hållt på i 1 o 1/2 månad men icke då...de kan ju bero på att ja e överviktig också men de tror ja faktiskt inte.
Men de är bara att kämpa på..HEJA IDA!!

ja vad händer annars i mitt liv då. ehmmm..? inte möe nu för tillfället men snart ska man åka ner till garaget IGEN.
ja de jäkla garaget ja både älskar och hatar de. kul att träffa folk m.m..men ja säger bara de det är tur att micke har ett så stort intresse och ja älskar att se när han brinner för det..önskar att ja kunde hitta ett sånt intresse...mitt största intresse är ju som sagt djur..ja har ju min älskade Homer dock men ja skulle vilja ha en häst, men va dyrt de e!..allt handlar om pengar hela tiden. men nån gång i framtiden ska ja ah mina 2 hästar och mina grisar^^

ne nu ska ja sluta skriva




<3

snart kommer skattepengarna!..gud va ja längtar, de börjar bli fattigt nu i min plånbok. och de ja ska köpa då e kläder till mig sj..fan de ända ja äger är antingen söndrit eller så har ja fått sketfläckar på dom:(

men  ja ja nu ska man inte tycka synd om mig sj länge.

men hör och häpna mitt folk ja springer nu varannan dag:D..och ja har inte gett upp än.
min dröm är att kunna springa 5 km utan att stanna och självklart på en bra tid. och detta ska ja öppnå i slutet av augusti hade ja tänkt.


men nu ska ja fortsätta med anant men ni får ha de så bra:D

RSS 2.0