många tårar


har sett på ceasar nu på tv:en och ja säger bara fan vilka jävla idioter det finns. I dagens avsnitt handlade det om valpfabriker. gud vilket hemskt ord men det stämmer så bra in för det är verkligen en fabrik som föder upp för det mesta små hundar så att folk sen kan köpa dom och ha som accesoarer för det är ju mode nu för tiden. att ha en liten hund med sig i en väska.men det värsta är förhållande hundarna har i fabrikerna, tikerna som dom avlar på får bara sitta i en liten bur. En hund som dom berättade om som ceasar räddade var en tik på 3 år och hon hade haft hela 8 KULLAR. kan ni fatta det eller det är helt otroligt. och ni skulle ha sett hur hon såg ut. tovor i hela pälsen, lång klor och tandsten i hela munnen.

dessa valpfabiker som finns i världen drivs för att det finns folk som köper hundar i från butiker, de är naturligtvis billigare att köpa där ifrån men vill du at dessa onaturliga fabriker ska finnas kvar. vill du att våra hundvänner ska leva i sådana förhållande. för varje valp som köps i butiker stödjer ni valpfabrikerna. jag vill inte att det ska vara så för ingen förtjännar att leva i dom förhålladena.

så jag ber folk runt om i världen köp inte från butikerna, leta isället upp en kennel där du får träffa föräldrarna till din nya vän och stöd människor som brinner för hundaran istället.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0